Imádom a csokoládét, de
hát ki nem...Az egyszerűen elkészíthető finomságokat meg annál inkább. Nos, e
két dolog találkozik a következő receptben. Nagyon csokis, mégis lágy, könnyen,
gyorsan elkészíthető és eteti magát.
Márványos brownie hozzávalók (kb 20x30-as szögletes sütőformához) :
Csokis masszához
- 125 g jó minőségű étcsokoládé (min.60 %-os)
- 125 g margarin
- 2 tojás
- 3/4 bögre cukor
- 1/2 bögre liszt
- csipet só
- 1/4 bögre cukor
- 250 g natúr sajtkrém
- 1 tk. vaníliakivonat
- 1 tojás
A krémsajtos masszához a hozzávalókat robotgéppel összekeverjük.
A csokis masszát kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, a tetejére kerül a krémsajtos massza.
Egy villával néhány kavaró mozdulattal márványos mintát rajzolunk a sütibe. 160 fokos sütőben addig sütjük míg a külseje megszilárdul, de a közepe lágy marad. Ha kihűlt, kis kockákra vágjuk.
Ez tényleg nagyon kis tuti recept! Gyorsan elkészíthető, isteni finom, és még két nap után is tök jó puha! Holnap sütöm újra! :) Köszi a receptet! :)
VálaszTörlésüdv: Linda
Örülök, hogy ízlett! Jó sütögetést és jó étvágyat hozzá! :)
VálaszTörlés